Velkommen

EDDERKOPPSUGER.NO – ENDELIG I NORGE!

Velkommen til min nettside for Edderkoppsugeren, et fantastisk produkt som vil løse dine edderkopp-problemer!

Med Edderkoppsugeren kan du enkelt fange edderkopper, stankelben, fluer, veps og ellers det du måtte ha av småkryp.  På laaang avstand! Du fanger den enkelt med Edderkoppsugeren, som fungerer som en liten støvsuger. Den suger akkurat så sterkt at småkrypene blir suget opp, uten at du  gjør ende på dem.  Du plugger så på lokket, og slipper edderkoppen eller insektet ut igjen, så langt borte fra deg og huset ditt som mulig. 😉

Her kan du se en video fra YouTube som viser produktet i bruk.
Jeg vil snarest mulig lage min egen video som viser hvordan Edderkoppsugeren suger opp en NORSK edderkopp 😉

 

 

 

bug-buster-medium

Mitt første parti med edderkoppsugere har jeg nå bestilt fra det store utland. Og de har lovet at det vil komme frem i god tid før jul.

Herligheten koster 220 kroner inkludert batteri.
Porto kommer i tillegg, hvis den skal sendes.

Hvis du vil sette deg på venteliste for å få mulighet til å kjøpe en av mine første edderkoppsugere, send meg en mail på:
bestilling@edderkoppsuger.no

Jeg sender deg da en bekreftelse på bestilling, samt info om betaling og forventet leveringstid.

 

Løsningen på dine edderkopp-problemer!